Fans van Bollywood-popsensatie Neha Kakkar, kunnen merchandise kopen voor haar eerste optreden op 27 augustus 2022 in Rotterdam Ahoy. 

Er zijn onder meer T-shirts, hoodies, sleutelhangers vlaggen, tassen en mokken verkrijgbaar van deze hippe wereldster. Organisator Rock On Music is blij met deze samenwerking. "Ze creëren met hun professionele aanpak een complete belevenis voor alle bezoekers!" Zo kunnen de bezoekers ook na het concert nog lang nagenieten. 


De Neha Kakkar merchandise wordt exclusief verkocht door Ryan Haripersad van Kapra, op de avond van het concert in Rotterdam Ahoy. De pre sale zal lopen via de webshop www.kapra.nl 
 

Het ontwerp is van designer/kunstenaar; Shounak Tewarie van ByShounak - Art is Well. www.byshounak.nl

De complete productie wordt gedaan door www.picturemomentz.nl


Ben je zelf artiest of organisator?

In overleg kunnen wij alles ontwerpen en produceren in jouw merchandise huisstijl.
Neem contact op met Ryan Haripersad via +31611781796

Official Neha Kakkar Rotterdam Tour Black T-shirt

€ 39,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1

Official Neha Kakkar Rotterdam Tour Black Hoodie

€ 49,95

€ 35,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1

29 April 2022, UITVERKOCHT

PERSBERICHT

Merchandise Bollywood-concert primeur voor Picture MomentZ

Fans van Arijit Singh kunnen dankzij PictureMomentZ unieke merchandise kopen voor zijn concert op 29 april in Rotterdam Ahoy. Er zijn onder meer T-shirts, hoodies, vlaggen, tassen en mokken verkrijgbaar met een foto van de Indiase componist en zanger van Bollywood-songs.

“We zijn door de organisatoren, Whiterock Entertainment en Rockonmusic, gevraagd om de merchandise te produceren voor deze show”, vertellen Saskia en Sanjay Gangadin. “Voor ons is het een eer. Temeer omdat het de eerste keer is dat er voor een concert van een populaire Indiase artiest in Nederland merchandise te koop is.”

PictureMomentZ levert al jaren bedrukte kleding en artikelen. “Dat is onze specialiteit”, benadrukt het Rotterdamse ondernemerspaar. “Bijvoorbeeld T-shirts met onze één uur-service voor het concert van je favoriete artiest in Ahoy. Maar ook voor ons is dit een primeur: een brede collectie voor een grote groep fans.”


Samenwerking

De Arijit Singh merchandise wordt exclusief verkocht door Ryan Haripersad van Kapra, op de avond van het concert in Rotterdam Ahoy en de pre sale via de webshop www.kapra.nl

Het ontwerp is van de bekendste Hindoestaanse designer in Nederland; Shounak Tewarie van Art is Well. Foto in deze Art is gemaakt door Rayn Hossainkhan van Ray-Media.

Saskia en Sanjay vinden het rete-spannend om voor zo’n groot event de merchandise te leveren. “Hoe leuk is dat, om straks zoveel blije concertgangers te zien in door ons gemaakte kleding!”

Official Arijiet Singh Rotterdam Tour Black T-shirt

€ 39,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1

Official Arijiet Singh Rotterdam Tour White T-shirt

LET OP: UITSLUITEND ONLINE TE KOOP!!!

€ 39,95

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1
1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.